INDO-ENTERTAINMENT

REBOOT


Reboot is in 2013 ontstaan toen aan Sandro (bassist) en Randal (gitarist) werd gevraagd met spoed een band te formeren om in Spanje een optreden te verzorgen. Wat is begonnen als iets tijdelijks is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze volwassen band en heeft in 2014 tot de huidige samenstelling geleid.


Overal waar Reboot optreedt worden termen als 'energiek', 'levendig', 'muzikaal hoogstandje met eigen sound' en vooral 'verfrissend' gebruikt! De band ziet dit zeker als een compliment en probeert ook altijd tegemoet te komen aan de wensen van het publiek of de opdrachtgever zonder daarbij de eigen identiteit te verliezen.


Het leuke van de optredens is de diversiteit. Soms een mega groot festival of event, dan weer een bruiloft of personeelsavond en de andere keer een muziekcafé of Kumpulan op zondagmiddag.

Muziek maken en het sociale element zijn de belangrijkste componenten en drijfveren voor dit gezelschap. Het is geen vriendengroepje maar een hechte familie geworden.

Gezien de samenstelling van de band en het feit dat er veel muzikanten met ervaring in zitten maakt de sound uniek. De hedendaagse muziek heeft uiteraard een lichte voorkeur maar het gezelschap is zo divers dat eigenlijk muziek uit de jaren 60 t/m heden gebracht kan worden.


Reboot ziet zichzelf dan ook als een brug voor de verschillende generaties. Vorig jaar was de groep te gast in de Aïs Lawalata show op de Tong Tong Fair en heeft daarna een optreden verzorgd in het Indo Rock café. Dit jaar heeft de band een optreden verzorgd op het hoofdpodium tijdens de Molukse dag en heeft ook daar de veelzijdigheid laten zien.


De naam heeft overigens 2 betekenissen maar dat moge duidelijk zijn (Reboot in het Engels en Ribut in het Maleis)!


De bandleden zijn:


-  Roy van Breda (drums en vocals)


-  Elsina Kailuhu (vocals)


-  Sandro Lefèvre (bas)


-  Kelly Malawau (vocals)


-  Harold Roso (keys en vocals)


-  Michael Rutges (percussie)


-  Randal Versteegh (Gitaar en vocals)

Reboot


Repertoire:

Zeer divers


Contactpersoon:

Sandro Lefèvre: 06-54 61 71 46


Reboot

KLIK op een foto voor een UITVERGROTING

E-mailadres: lefevre2@msn.com