INDO-ENTERTAINMENT

Snd Chance informatie…….

 

De zeer geslaagde Spanje reis van Snd Chance in Hotel Indalo Park afgelopen juni dit jaar was tevens het afscheid van 4 bandleden; Peter, Clark, Frank en Vincent. Muziek is emotie, of beter gezegd, het overbrengen op een melodieuze muzikale wijze ván emotie. Emoties spelen ook een rol bij een het afscheid nemen van elkaar en emoties kunnen wel eens hoog oplopen met achteraf spijt tot gevolg.


Het is meermaals aangegeven dat Snd Chance hoe dan ook zal blijven voortbestaan, dit onder leiding van één van de oprichters en mede-naamgever van Snd Chance, Ton Nuis (de enige genetisch gemanipuleerde Indo).

Van de overgebleven Snd Chance leden hebben er inmiddels enkele leden eveneens afscheid genomen van Snd Chance, een eigen keuze die uiteraard wordt gerespecteerd.


Snd Chance bestaat nog steeds; 
Dit in tegenstelling tot hetgeen in social media wordt gezegd namelijk dat 
Snd Chance een naamsverandering heeft ondergaan en nu @-Once zou heten. Voor alle duidelijkheid; dit is absoluut niet het geval!!!


Snd Chance leeft nog steeds; 
De nieuwe bandleden, onder leiding van Ton Nuis, zijn achter de schermen hard aan het werk om u als muziekliefhebbers over enige tijd weer te laten genieten van hun muziek.


Wat u ook heeft gehoord of te horen krijgt aan berichtgeving uit Indoland; 
Snd Chance is still alive and making good music! Snd Chance hoopt binnenkort u waar dan ook weer te mogen begroeten en vertrouwen erop dat u weer net zo veel plezier aan ons beleeft als wij aan u als enthousiaste bezoeker van één van de vele Koempoelans, Indische avonden of Pasar Malams waar u ons weer ‘on stage’ zult zien staan.


Warme groet,

Snd Chance.
Snd Chance


Opgericht:

1998


Repertoire:

Bijna alles, maar geen top 40


Gespeeld in en bij o.a.:

Pasar Malams

Kumpulans

Partycentrums


Contactpersoon:

Ton Nuis


OGB Design
Ton Nuis
Snd Chance E-mailadres: info@sndchance.nl