INDO-ENTERTAINMENT

MOGEN WIJ ONS EVEN VOORSTELLEN,

4 STIJLVOLLE DAMES VAN 4FUN


4FUN is begonnen als gelegenheidsgroep met optredens in Amersfoort. De samenwerking tussen de dames beviel zo goed dat ze verder zijn gegaan met een nieuw repertoire. Met hun sound engineer Rogier Bakker van BRB Sound aan hun zijde presenteren ze zich professioneel. Zingen met plezier staat voorop bij 4FUN. De samengestelde formatie, met een hoge gunfactor blijkt een succesformule.


4FUN zet muziek neer uit de jaren 70-80, van pop / soul tot easy-listening / jazz

We moeten dan denken aan muziek van o.a. The Doobie Brothers, Earth Wind & Fire, George Benson ,Tina Turner, Chaka Khan, de Pointer Sisters e.v.a. De meiden weten de aandacht te trekken van het publiek door hun enthousiasme en wervelende show. Alle 4 de zangeressen hebben hun zangopleiding genoten bij zangdocente Annemiek Maissan .


Zangeres Irene Hendrix zingt in meerdere coverbands. Met haar prachtige soul stem en dito uitstraling geeft ze swung aan 4FUN.

Betty Koudenburg, ook bekend als BettyZingt, is een ervaren allround zangeres. Naast haar rol in 4FUN zingt zij in meerdere pop/soul formaties. Haar prachtige jazz stem komt mooi tot z'n recht tijdens meerdere solo partijen.

Peggy Wilten met haar bombastische stem geeft een vol geheel aan 4FUN. Ook Peggy heeft veel zangachtergrond o.a. in een Pop Rockkoor.

Als laatste hebben we nog Angelique van Ancum, met haar hoge stem geeft ze 4FUN een extra soul/blues/jazz sound. Angelique heeft vroeger in bandjes gezongen en in een Pop Rockkoor,


Inmiddels heeft 4FUN op een evenement van Kok Wooncenter in Amersfoort mogen zingen.

Zo kon 4FUN hun zangkwaliteit voor 700 bezoekers ten gehore brengen. En met groot succes!

We kunnen zeggen dat we een damespopgroep rijker zijn geworden, welke garant staat voor een swingend en dynamisch optreden.


We zijn te boeken voor bedrijfsfeesten, privéfeesten, businessborrels en evenementen!

Ons repertoire is voor iedere gelegenheid aan te passen. Van pop / soul tot easy listening / jazz.


4FUN uit Amersfoort


Opgericht:

2012


Repertoire:

Pop

Soul

Jazz

Easy listening


Gespeeld bij o.a.:

Lounge en Dinner Restaurant Allure te Harderwijk

Winter en Lente Events

Businessborrels

Privefeesten


Contactpersoon:

Angelique van Ancum

M: 06-33 82 99 11 b.g.g.

M: 06-44 12 78 82


eigen PA: ja


4Fun

KLIK op een foto voor een UITVERGROTING

Irene
Betty
Peggy
Angelique
E-mailadres: Informatie.4fun@gmail.com